Photo Imagine

Om

Posted in Bilder, Foto, Israel, Mellanöstern, Palestina, Photography by photoimagine on juli 13, 2010

det libyska fartyget Amalthea fortsätter sin kurs mot Gaza och trotsar Israels uppmaning att styra kosan till Egypten – då är risken för konfrontation uppenbar. Att fartygets last är förnödenheter är väl ingen som betvivlar, men det trista är att det inte enbart är proviant utan också många ton provokation i lasten och den transporten är mer angelägen för terrorister än den humanitära hjälpen till Gazaborna.

Gadaffistiftelsen finansierar transporten som leds av sonen till Libyens diktator Muammar Gaddafi.


Bilden: Gotlandsbåten och en lyxkryssare utanför Visby.

DN

SvD

Annonser

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jackslammer said, on juli 14, 2010 at 10:24

  Helt rätt det är ren provokation, Världen har en tendens att vilja jävlas med judarna och det är något dem får stå ut med men jag är säker på att dem inte kommer förlora detta krig, dem gör det dem behöver för att sätta stopp för ignoranta idioter och kommer fortsätta göra så. All cred till ISRAEL dem är hjältarna som vågar stå upp mot ISlamifieringen i världen

 2. aveckado said, on juli 14, 2010 at 10:57

  Kommenterade på dennes blogg, inte för första gången en lovartikel om Fidel Castro,där det alltid till slut står att Gaza är ett stort fängelse. Så skrev jag ”Där man överlämnar sin makt till sin bror? Det låter som en demokrati. Indeed! Eller kanske monarki, svensk modell med kung Fidel . Men Libyen måste ju vara en demokrati där Kaddaffis söner delvis kan göra vad dessa vill, ställa till skandaler och slagsmål i Schweiz och sedan kan Libyen hota med att bryta relationer med andra länder om sönerna inte släpps. Kurderna är mycket större folkgrupp än palestinier men har inte heller fått något eget land. Kan inte ens tala sitt eget språk i Turkiet. År inte Iran ett fängelse för väldigt många miljoner iranier? Men på denna sida är man blind a priori. Skulle bli hemskt överraskad om mitt inlägg kommer med denna gång. Det brukar refuseras alltid.” Min text kom inte med men denna kommentar.
  aveckado skriver:
  13 juli, 2010 kl 22:33
  Man får inte ljuga här! / Jinge
  ………..utan min text alls, från storinkvisitorn

 3. aveckado said, on juli 14, 2010 at 11:03

  Tillägg till förra inlägg. Det var Jinges blogg jag försökte skriva på, men aldrig lyckats tidigare få något. Så går det för sådana lögnare som jag. Med denn tyska bakgrunden,- jag tänker på Dieter Strands förlöppningar i Aftonbladet för ca.20 år sedan, så aktiveras behovet att ge tillbaka för att nazisterna blev kallade nazister. Flera sådana personer har vaknat på senare tid och hittat deras Gefundene Fressen i MÖ.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: